Fit in training, trainen onder persoonlijke begeleiding om fit te worden met een goede conditie in Amsterdam, Bos en Lommer

Hulp bij sporten, sporten volhouden, lekker sporten onder begeleiding, sporten leuk vinden, Amsterdam, Bos en Lommer
Contact met Fit Amsterdam
Trainen en blijven trainen, personal trainer, 1 op 1 trainen, groepstraining, buiten trainen, binnen trainen, Amsterdam, Bos en Lommer
Fit in training, trainen onder persoonlijke begeleiding om fit te worden met een goede conditie in Amsterdam, Bos en Lommer
Alle blogs van Fit In Training uit Amsterdam
Fit in training, hoe fit in training mij geholpen heeft met fit worden en fit blijven in Amsterdam, Bos en Lommer
Fit in training, fitter worden onder begeleiding, Trainen en fit worden, Judith Klopper, Amsterdam, Bos en Lommer

Het jaar zit er bijna op en 2016 staat te poppelen om beklonken te worden. Een goed moment om wat gas terug te nemen en het afgelopen jaar nog eens te overdenken. Ik hoop dat 2015 een goed jaar voor je is geweest. Het kan natuurlijk ook anders gelopen zijn en het jaar niet is geworden wat je ervan verwacht had.

In dat geval kan je het nieuwe jaar aangrijpen om goede voornemens te maken. Het idee dat er gewerkt gaat worden aan de te veranderen situatie geeft het gevoel dat je er al mee bezig bent. En dat voelt prettig.

Persoonlijk geloof ik niet zo in goede voornemens. Juist omdat ze vaak slechts bij goede gedachten blijven en er in de praktijk niet zo veel gebeurt. Toch is dat jammer, want de intentie is goed. Hoe kan dat nou dat het meestal bij woorden blijft en de daden niet volgen?

Ik sprak laatst een terminaal zieke man en hij gaf hier zo’n raak antwoord op. Hij vertelde dat  zijn goede voornemens ineens heel actueel geworden waren, aangezien zijn tijd nog beperkt was. Hij zou ze niet allemaal uit kunnen voeren en zo maakte hij een selectie van voornemens die voor hem op dat moment actueel waren én waar hij meteen mee aan de slag is gegaan. De andere voornemens, waarvan hij dacht dat hij ze altijd nog eens moest waar maken, bleken toch niet zo belangrijk, of actueel, zoals hij het noemde.

Hoewel ik niet aan goede voornemens doe was dit voor mij echt een eyeopener, want plannen en ideeën die soms wat voort sudderen heb ik wel. Ik vroeg mezelf af wat voor mij actueel is en heb hier meteen werk van gemaakt. Al het andere (ja dat is er ook genoeg), minder actuele mocht in mijn hoofd even aan de kant. Dat geeft ruimte! Juist om te doen wat nu belangrijk is.

Mocht je voor 2016 goede voornemens hebben, vraag jezelf dan eens af hoe actueel ze zijn  en of je ze niet van dit jaar meesleept naar het volgende. Hoe actueler, hoe meer kans van slagen. Als je voornemens liggen op het vlak van afvallen, meer bewegen en fit worden, dan help ik je graag ze actueel te maken. Een vervuld 2016!

  

Fit in Training   |   Roelantstraat 1a   |   1056 ES  Amsterdam   |   020-3377342   |   info@fitintraining.nl