Fit in training, trainen onder persoonlijke begeleiding om fit te worden met een goede conditie in Amsterdam, Bos en Lommer


Hulp bij sporten, sporten volhouden, lekker sporten onder begeleiding, sporten leuk vinden, Amsterdam, Bos en Lommer
Contact met Fit Amsterdam
Trainen en blijven trainen, personal trainer, 1 op 1 trainen, groepstraining, buiten trainen, binnen trainen, Amsterdam, Bos en Lommer
Fit in training, trainen onder persoonlijke begeleiding om fit te worden met een goede conditie in Amsterdam, Bos en Lommer
Alle blogs van Fit In Training uit Amsterdam
Fit in training, hoe fit in training mij geholpen heeft met fit worden en fit blijven in Amsterdam, Bos en Lommer
Fit in training, fitter worden onder begeleiding, Trainen en fit worden, Judith Klopper, Amsterdam, Bos en Lommer

I N T A K ET R A I N I N G

Tijdens de intake van 60 minuten bespreken we jouw situatie. Hoe is jouw thuis-, werk- en sport situatie nu, wat zijn jouw wensen, zijn er bezwaren/ beperkingen, hoe gezond ben je en hoe fit wil je worden.

Daarna gaan we meteen aan de slag! Ik test jouw kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen om er achter te komen waar we specifiek aan moeten gaan werken. We bespreken deze testen en het plan van aanpak dat daar uit volgt.

Jouw wensen en doelen staan hierin centraal.

Komt er uit de intake dat je eerst zorg nodig hebt, dan zal ik je dat vertellen.

Na afloop maken we een vervolgafspraak voor de eerste training. Elke training duurt 30 minuten.

De drie pijlers van de training zijn:


Kracht

Lokale spierkracht is erg belangrijk voor een goed functionerend gewricht. Als deze kracht rond elk gewricht op niveau is dan zorgt dat voor balans in het lichaam. Ik gebruik hiervoor krachtapparatuur, losse attributen en lichaamseigen krachtoefeningen.


Coördinatie

Dit is de aansturing van het lichaam om bewegingen gecontroleerd en efficiënt te kunnen maken. Ik gebruik hierbij technieken waar ik vroeger als atlete ook veel aan had en ik pas Mobilizing awareness ® toe. Dit zorgt ervoor dat het lichaam vrij, bewust, pijnvrij en vooral ontspannen kan bewegen op zijn authentieke manier.


Uithoudingsvermogen 

Het vermogen om de kracht die je levert en de coördinatie die dit vraagt zo lang mogelijk vol te houden. Om dit te trainen breng ik tempowisselingen in de training aan (interval) waardoor je lichaam zich meer moet inspannen om door te kunnen gaan en je zo dus je grenzen verlegt.


Om de voortgang van je training te stimuleren geef ik je regelmatig oefeningen om thuis te doen. Deze oefeningen sluiten aan op wat we in de training doen en zijn eenvoudig in huis uit te voeren.


Bij elke volgende training bespreken we kort hoe het gaat en wat de volgende stap zal zijn.


Indien nodig stuur ik bij. Dit kan noodzakelijk zijn in geval van pijn, klachten of blessures. Ik bekijk of we de training zodanig aan kunnen passen dat we door kunnen trainen of ik onderzoek of ik je kan helpen met een fysiotherapeutische behandeling.


Tussentijds en aan het einde van de afgesproken periode evalueren we.

Fit in Training   |   Roelantstraat 1a   |   1056 ES  Amsterdam   |   020-3377342   |   info@fitintraining.nl

privacyverklaring