Fit in training, trainen onder persoonlijke begeleiding om fit te worden met een goede conditie in Amsterdam, Bos en Lommer

Hulp bij sporten, sporten volhouden, lekker sporten onder begeleiding, sporten leuk vinden, Amsterdam, Bos en Lommer
Contact met Fit Amsterdam
Trainen en blijven trainen, personal trainer, 1 op 1 trainen, groepstraining, buiten trainen, binnen trainen, Amsterdam, Bos en Lommer
Fit in training, trainen onder persoonlijke begeleiding om fit te worden met een goede conditie in Amsterdam, Bos en Lommer
Alle blogs van Fit In Training uit Amsterdam
Fit in training, hoe fit in training mij geholpen heeft met fit worden en fit blijven in Amsterdam, Bos en Lommer
Fit in training, fitter worden onder begeleiding, Trainen en fit worden, Judith Klopper, Amsterdam, Bos en Lommer

Na verschillende behandelingen door Judith voor mijn schouder- en nekklachten ben ik begonnen met het Fit worden programma. Daarna heb ik het Fit blijven programma gevolgd. Zowel bij de behandelingen als bij de programma’s kijkt Judith heel goed naar wat je lichaam nodig heeft en wat je aankan. Daarbij daagt ze je uit, met respect voor jouw grenzen. Ik voel me sterker en stabieler en ik heb mijn eigen hardlooptraining veel sneller en effectiever kunnen oppakken. Ik ga nu door met een wekelijkse training bij Judith om nog meer aan kracht te winnen en fit te blijven.


-----

Na 2 jaar niet meer te hebben gesport, vond ik het best lastig om op een leuke en goede manier weer aan mijn spieren en conditie te gaan werken. Ik heb gekozen voor het “FIT worden” programma, om een eerste slag te maken.

In 10 weken tijd voelde ik me veel fitter, sterker en soepeler. Het is best een intensief programma, maar de verschillende trainingen zijn niet zo heel erg lang en hierdoor prima in te plannen. Judith is een top trainster en geeft je veel tips en oefeningen. Tevens maakt ze een zeer persoonlijk en op jou afgestemd trainingsprogramma. Judith weet heel veel van spieren, conditie en hoe dit optimaal te gebruiken en trainen.

Nu het programma is afgelopen, ga ik met veel plezier nog 1 keer per week naar de groepstraining en heb ik nog wekelijks een individuele training.

Behalve dat ik me veel sterker voel en nu ook spieren gebruik waarvan ik niet eens wist dat ze er zaten, zijn de spieren ook weer meer zichtbaar. Was niet mijn grootste motivatie, maar toch mooi meegenomen…het oog wil ook wat, toch?

Zeker een aanrader!
Groetjes, Janine-----

De groepstraining bij Judith is kort maar krachtig. Er wordt 45 min aaneen getraind in een ontspannen sfeer.


De oefeningen zijn gevarieerd en vaak worden we verrast met een nieuwe oefening. Judith legt helder uit hoe een oefening gedaan behoort te wordt.


Per les ligt de klem – in meer of mindere mate – op één lichaamsdeel.


Wanneer ik ná zo een training naar bed ga, voelt mijn lichaam moe en ontspannen. De dagen daarna voelen alledaagse bewegingen soepeler en lichter. Maar ook in mijn hoofd voelt het lichter.


Judith is deskundige en een motiverend mens!MG


Ik heb het vervolgtraject van FIT gedaan. Het heeft me geholpen mijn spieren nog meer te versterken en mijn lijf beter te gebruiken waardoor ik geen rugpijn meer heb tijdens mijn werk. Ook heb ik geleerd hoe het komt dat mijn kaken vaak zo gespannen waren. Door middel van oefeningen heb ik dat veranderd; door mijn bekkenbodem weer te leren ontspannen gingen mijn kaken als vanzelf ontspannen.Wake up call


Ik leid een grotendeels zittend bestaan. Dat ging jarenlang goed. Totdat ik in de vakantie in de Alpen ging wandelen. Tijdens de lange afdaling kreeg ik erge pijn aan de zijkant van mijn linkerknie en dijbeen. De dagen erna moest ik op de camping herstellen. Dat was nogal een teleurstelling.


Het jaar erna kon ik het echter niet laten om weer naar de bergen te gaan. Maar dit keer ging het wandelen goed! Dankzij Judith.


Judith heeft met mij in de maanden voor de vakantie getraind. Elke week deed ik oefeningen om alle spieren sterk te maken. Vooral been- en bil spieren, maar ook de rest van mijn lichaam. Ik leerde van Judith hoe je hele lichaam een geheel vormt en dat alles met elkaar samenhangt. Ze helpt me ontdekken welke spieren waar zitten en hoe je ze kunt gebruiken. Elke keer heeft ze weer andere oefeningen. Judith heeft veel kennis van zaken en zicht op mijn bewegingen. Ze legt steeds uit wat ze doet en hoe het lichaam werkt. Ik ben erg blij met haar.


Na mijn vakantie ben ik bij Judith blijven komen. Ik merk dat een wekelijkse wake-up call van Judith me helpt om goed in mijn lijf te blijven zitten. :-)MJ


Het begon met een knieblessure. Of nee, eigenlijk begon het met een nieuwe baan, die veel meer fysieke activiteit vergde dan de kantoorbaan die ik jaren had gehad. Het beviel me prima, die extra beweging, alleen mijn knie protesteerde. Nu had Judith me een paar jaar eerder al van een blessure afgeholpen, dus ik wist waar ik heen moest.


De blessure viel mee en we konden al snel aan de slag in de oefenruimte om vooral mijn heupspieren te trainen. Daar bleek de oorzaak voor de knieklachten te liggen. Het was elke keer weer een verrassing met welke oefeningen Judith kwam. Ergens was het jammer dat de behandeling zo voorspoedig verliep en al snel afgerond kon worden. Ik had nog wel even door willen gaan.


Het was me al opgevallen dat  mijn conditie door mijn nieuwe werkzaamheden al een stuk verbeterd was. En ik voelde me ook sterker worden door de oefeningen. Eigenlijk zou ik best meer willen doen, maar hoe? Zo kwamen we te praten over Judith's Fit-In-Training programma. Zou dat wat voor mij zijn?


Ik was snel overtuigd en Judith stelde een programma van 10 weken op: 4 weken 3x per week 1 op 1 training, daarna 6 weken 2x per week. Plus oefeningen voor thuis. Best intensief dus.


Het was ontzettend leuk om te doen. Ik heb heel veel geleerd (Judith legt veel uit) en ik voel me nu veel fitter dan voorheen. Ik ben me nu meer bewust van hoe ik beweeg en ik heb meer vertrouwen in mijn lichaam. Judith daagde me uit mijn grenzen op te zoeken. Het gaf elke keer weer een mentale boost als ik een oefening wist af te ronden. Bovenal is het heel inspirerend met iemand te werken die zo'n passie heeft voor haar vak.MH


Ondanks dat ik (35 jaar) graag sport - ik deed jarenlang aan hockey, heb veel hardgelopen en zit nu op voetbal - voelde ik me nooit echt fit. Terugkerende rugklachten, pijnlijke kuiten, enkels, en allerhande andere blessures maakten dat ik nooit echt kon genieten van sport, of bijvoorbeeld nooit meer dan een halve wedstrijd kon spelen. 


Sinds een paar maanden ben ik in training bij Judith en ik heb al veel geleerd. Een belangrijk onderdeel is voor mij de bewustwording van het gebruik van bepaalde spieren. Hele spiergroepen bleek ik nooit aan te spreken, waardoor de andere spieren al het zware werk moesten doen, met alle gevolgen van dien. Zowel ontspanningsoefeningen als krachttraining helpen me de balans te vinden bij het sporten en al mijn spieren aan te spreken. Deze oefeningen doe ik zowel met Judith samen als thuis. 


Inmiddels speelde ik al een aantal keer een hele voetbalwedstrijd en merk ik ook in mijn dagelijkse leven dat ik me veel bewuster ben van mijn lichaam. Ik voel me fit, eindelijk!


Ik heb weer voor 3 maanden bijgetekend.

Fit in Training   |   Roelantstraat 1a   |   1056 ES  Amsterdam   |   020-3377342   |   info@fitintraining.nl

privacyverklaring